TRX is nu beschikbaar voor USD bij Changelly Instant Exchange

TRON public chain mainnet asset - TRX is nu beschikbaar op de wereldberoemde cryptocurrency exchange Changelly, die officieel TRX en US dollar (USD) handelskanaal opende. Gebruikers kunnen nu hun creditcard gebruiken om TRX rechtstreeks via de Changelly te kopen, waardoor gebruikers met USD veilige, snelle en stabiele TRX storage-, transfer- en aankoopservices kunnen bieden.

Naast het verlagen van de drempel en het uitbreiden van de wereldwijde TRX-markt conform USD, verbetert dit de directe verbinding tussen TRX en USD/EUR ook de wereldwijde liquiditeit van TRON en de invloed op de traditionele handelsmarkt.

Als een wereldwijd gerenommeerde aanbieder van digitale valutawisseldiensten, zal Changelly in de toekomst de ontwikkeling en popularisering van digitale assets blijven promoten door het grote aantal gebruikers en wereldwijde aantrekkelijkheid.

Konstantin Gladych, CEO en mede-oprichter, Changelly zegt: "We zijn zeer verheugd over de samenwerking met de top-10 cryptocurrency. TRON is een fascinerend project dat de infrastructuur biedt voor de toekomst van internet. En het Changelly-team is erg trots om daar deel van uit te mogen maken."

Justin Sun, de oprichter van TRON, verklaart: "Changelly heeft opmerkelijke bijdragen geleverd aan de bevordering van globalisering van cryptocurrency. Met tal van fans en gebruikers over de hele wereld, zal TRON's samenwerking met Changelly meer mensen in staat stellen om TRX te begrijpen en te gebruiken. Ondertussen zal het grote aantal gebruikers van TRON Changelly ook een boost geven bij de ontwikkeling en popularisering van digitale assets. "



via Latest imported feed items on VMware Blogs https://ift.tt/2L7vDmT
RSS Feed

If New feed item from https://blogs.vmware.com/feed, then send me an email at kr

IFTTT

Comments

Popular posts from this blog

Evernote cuts staff as user growth stalls

The best air conditioner

We won't see a 'universal' vape oil cartridge anytime soon